Warme maaltijden en drank op school

Vrijdag 23 juni 2017 is de laatste dag van dit schooljaar dat er op school een warme maaltijd of een drankje kan besteld worden. Vanaf maandag 26 juni 2017 moeten alle kinderen die op school blijven eten hun eigen boterhammetjes en hun eigen drank voor tijdens de voormiddagpauze meebrengen.

Filter
 • Zet de maskers maar op ...

  Op vrijdag 4 maart 2011 vierden de leerlingen en de leerkrachten van de lagere school carnaval in de feestzaal.

 • Feestje in de 1ste kleuterklassen

  "Waar was dat feestje?"... "In de eerste kleuterklassen was dat feestje..."

  Jefke onze toneelvriendje bracht zijn beste vriend mee naar de klas  ... Guyke... en wat had die een grote doos bij...

  We maakten samen muziek en zongen uit volle borst mee...

  Kijk en geniet...

  De juffen van de eerste kleuterklas

  Meer foto's vind je op ons beschermd deel van de website in het fotoalbum "Feestje in de 1ste kleuterklas op woensdag 2 maart 2011".

 • Stille wake in Tienen op 24/03

  Naar aanleiding van de terreuraanslagen in Zaventem en Brussel gisteren, houdt de stad Tienen op donderdag 24 maart ’16 van 19.00 tot 20.00 uur een stille wake op het Heldensquare op de Grote Markt. Iedereen kan van 19.00 tot 19.30 uur op het plein een kaarsje of andere boodschap achterlaten en nadien deelnemen aan een bezinningsmoment.

  Gisteren hielden de stadsdiensten, het OCMW, de politie en de brandweer om 12.00 uur een minuut stilte uit solidariteit met de slachtoffers en de getroffen families. Wij deden dit in de klas na de ochtendspeeltijd.

  Aan het onthaal in het stadhuis kan er een rouwregister ondertekend worden. Blijken van medeleven of vragen over het bezinningsmoment zijn ook welkom via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Terreurdreiging - maatregelen op school (update 4)

  Wij betreuren de slachtoffers die gevallen zijn en het leed dat veroorzaakt werd. Onze gedachten zijn bij alle betrokkenen.

  Onze school zal deze week open zijn. Zolang terreurniveau 4 van toepassing is, zullen alle geplande buitenactiviteiten (toneel, bib...) wel niet doorgaan. Onze rij na schooltijd zal vanaf morgen (woensdag) wel opnieuw gevormd worden.

  De ouders die ingeschreven zijn op Digipost hebben vanuit onze scholengemeenschap een brief over de terreurdreiging ontvangen. In die brief staan ook tips over hoe omgaan met deze moeilijke informatie met jonge kinderen. pdf Via deze link (hier klikken) kan de brief ook gedownload worden. (378 KB)

 • Paasvakantie

  De school is gesloten van zaterdag 30 maart 2013 t.e.m. zondag 14 april 2013. De lessen starten opnieuw op maandag 15 april 2013 om 8u30. Fijne vakantie en een zalig Pasen!

 • Inschrijvingen

  Op maandag 25 maart 2013 start de prioritaire inschrijvingsperiode voor (niet-)indicatorleerlingen (cf. uitleg hieronder op deze website). Deze voorrangsperiode loopt t.e.m. vrijdag 26 april 2013. Op maandag 29 april 2013 gaat de algemene inschrijvingsperiode van start. Bij twijfel: contacteer de school 016/82.31.40.

 • Habemus papam

  Wij wensen onze paus Franciscus I heel veel succes en geluk toe in het voorgaan van onze gemeenschap.

 • Vrijdag 8 maart 2013 - school gesloten

  Op vrijdag 8 maart 2013 is de school gesloten (facultatieve verlofdag).

 • Krokusvakantie

  De school is gesloten van maandag 7 maart 2011 t.e.m. vrijdag 11 maart 2011.

 • Dikketruiendag - Samen met het klimaat hebben twee van onze VIA-scholen gewonnen!

  Onze school heeft samen met onze zusterschool van de VIA in de Ooievaarstraat voor haar deelname aan de dikketruiendag een energiemeter gewonnen.

 • Busongeval Zwitserland

  Wij betuigen ons medeleven bij het overlijden van leerlingen en begeleiders van de basisscholen Sint-Lambertus Heverlee en 't Stekske Lommel en bij het heengaan van beide buschauffeurs. Wij wensen de collega's, de ouders, de medeleerlingen, hun familieleden en kennissen heel veel sterkte toe.

 • Jeugdboekenweek 2011

  Vanaf maandag 19 maart 2011 --> jeugdboekenweek (thema "Geheim") op school

Copyright © Patrick Liesenborghs 2014. All Rights Reserved.