Warme maaltijden en drank op school

Vrijdag 23 juni 2017 is de laatste dag van dit schooljaar dat er op school een warme maaltijd of een drankje kan besteld worden. Vanaf maandag 26 juni 2017 moeten alle kinderen die op school blijven eten hun eigen boterhammetjes en hun eigen drank voor tijdens de voormiddagpauze meebrengen.

Filter
 • Op zoek naar de maandkalender

  Alle oudsten van een gezin krijgen maandelijks de nieuwe maandkalender waarin de activiteiten van die maand vermeld staan. Ook de zwembeurten van de lagere school staan erin.

  De maandkalender wordt niet per Digipost verstuurd, zodat de ouders die niet zelf thuis zouden moeten afdrukken als ze hem aan de koelkast willen hangen. Om die reden bestaat de maandkalender ook maar uit één kantje.

  Mocht u de maandkalender niet meer vinden, dan kunt u hem via deze site downloaden. Klik in de balk hierboven op "Documenten" en vervolgens op het mapje "Maandkalenders". De rest wijst zichzelf uit.

 • Aankomst bosklassen

  Beste ouders. Om 12u04 heb ik het bericht ontvangen dat onze zesdeklassers goed aangekomen zijn.

 • Verordening oversteekplaats Alexianenweg

  De gemeenteraad van 25 september 2014 heeft goedgekeurd dat er een zebrapad ter hoogte van onze nieuwe ingang geschilderd zal worden. Deze ingreep zal het voor onze leerlingen en ouders veiliger maken aan de schoolpoort. Wij danken de gemeenteraad voor de positieve reactie op onze vraag. De schilderwerken zullen tijdens de maand oktober of november gebeuren.

 • Muzisoc van 14 oktober 2013

  Op donderdag 14 oktober vond de eerste MUZISOC van dit schooljaar plaats.  Een muzische namiddag met klasoverschrijdende activiteiten.

  Bekijk wat sfeerbeelden.

   

 • Herfstvakantie - school gesloten

  De school is gesloten van zaterdag 27 oktober 2012 t.e.m. zondag 4 november 2012. De lessen starten opnieuw op maandag 5 november 2012 om 8u30. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe.

 • Bosklassen

  U kan het verslag van de bosklassen lezen op de blogs van L6A en L6B. De foto's zijn te bekijken in het fotoalbum.

 • Spaghettiavond (bis)

  De spaghettiavond van onze ouderraad was een groot succes. Bedankt voor wie komen eten is of gesponsord heeft. Leden van de ouderraad en helpers, bedankt voor jullie engagement!

 • Sing for the climate

  Samen zingen om de aandacht te vestigen op de 'Opwarming van de aarde'

 • Spaghettiavond

  Op zaterdag 20 oktober 2012 houdt onze ouderraad opnieuw spaghettiavond. Om het die avond extra gezellig te maken zijn de leden van de ouderraad de refter mooi aan het herschilderen, waarvoor onze dank.

 • Feest bij de VIA-collega's

  Op vrijdag 7/10 zijn er in VIA Onze-Lieve-Vrouw "Oktoberfeesten". VIA Sint-Jozef heeft op zaterdag 8/10 een "Italiaanse avond". Meer info over die activiteiten vindt u op https://secure.viatienen.be/info/node/13 via "schoolleven" van de beide scholen.

 • Lerarendag

  Op woensdag 5 oktober 2011 vieren we "Wereldlerarendag". Dit is een initiatief van Unesco ter erkenning van de verdiensten van leerkrachten over heel de wereld. Sinds 1994 wordt dit jaarlijks in meer dan 100 landen gevierd.

Copyright © Patrick Liesenborghs 2014. All Rights Reserved.