Warme maaltijden en drank op school

Vrijdag 23 juni 2017 is de laatste dag van dit schooljaar dat er op school een warme maaltijd of een drankje kan besteld worden. Vanaf maandag 26 juni 2017 moeten alle kinderen die op school blijven eten hun eigen boterhammetjes en hun eigen drank voor tijdens de voormiddagpauze meebrengen.

Filter
 • VIA-tombola 2016

  Hieronder vindt u de winnende nummers van onze VIA-tombola. Heel erg bedankt voor uw bijdrage... en veel succes!

   

 • VIA-tombola 2015

  Hieronder vindt u de winnende nummers van onze VIA-tombola. Heel erg bedankt voor uw bijdrage... en veel succes!

 • Zeeklassen

  Na een ritje van 3.30 uur zijn we veilig aangekomen in Nieuwpoort. Er is zelfs een schraal zonnetje te zien.

 • School gesloten op woensdag 28 mei 2014 & Hemelvaartverlof

  Op woensdag 28 mei 2014 is de school gesloten omwille van een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Er is dan ook geen ochtend- en namiddagopvang voor de leerlingen op school. Op donderdag en vrijdag is het Hemelvaartverlof. De lessen starten terug op maandag 2 juni 2014 om 8u30.

 • School gesloten op woensdag 28 mei 2014 & Hemelvaartverlof

  Op woensdag 29 mei 2014 is de school gesloten omwille van een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Er is dan ook geen ochtend- en namiddagopvang voor de leerlingen op school. Op donderdag en vrijdag is het Hemelvaartverlof. De lessen starten terug op maandag 2 juni 2014 om 8u30.

 • School gesloten op woensdag 28 mei 2014 & Hemelvaartverlof

  Op woensdag 29 mei 2014 is de gesloten omwille van een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Er is dan ook geen ochtend- en namiddagopvang voor de leerlingen op school. Op donderdag en vrijdag is het Hemelvaartverlof. De lessen starten terug op maandag 2 juni 2014 om 8u30.

 • Muziboost met een technologische insteek

  Maandag 26 mei en dinsdag 27 mei hadden we onze derde MUZIBOOST van het schooljaar. Deze keer was er een technologische insteek. De leerlingen maakten een constructie met bamboestokken onder leiding van meneer Hikke Takke Toe.  De stokken moesten met elkaar verbonden worden, zodat er een stevig geheel ontstond. Het eindresultaat was een wigwam of een tent.... tenminste...als de constructie overeind bleef staan.

   

 • BINGEL-prijs voor onze school

  Sinds 2011 'bingelen' onze leerlingen op het BINGEL-platform. Door onze leerlingen werden er al 375 000 oefeningen op BINGEL gemaakt. Onze school is één van de 250 Vlaamse scholen die hiervoor een BINGEL-award ontvingen.  Proficiat aan onze bingelaars!!

 • Schoolfeest, een succes!

  Bedankt voor de massale opkomst! Mede dankzij jullie was ons schoolfeest een groot succes.

 • Schoolfeest

  Wij nodigen u komende zaterdag graag uit op ons schoolfeest. Meer info hierover vindt u hieronder.

 • Opendeurdag secundair onderwijs VIA

  Op zaterdag 17 mei 2014 houden onze middelbare scholen tussen 14u00 en 18u00 de deuren open. Er kan een bezoek gebracht worden aan Campus Waaibergstraat (eerste graad, dienstensector en S We Te) en aan Campus Broekstraat (ASO). Alvast welkom!

 • Moederdag

  Wij wensen alle mama's en hun familie een hele fijne Moederdag toe!

 • Woensdag, donderdag en vrijdag = school gesloten

  Op woensdag 16 mei (pedagogische studiedag), donderdag 17 mei (Hemelvaartdag) en vrijdag 18 mei (officiële brugdag) zal de school gesloten zijn. De lessen starten terug op maandag 21 mei om 8u30.

 • Moederdag

  Wij wensen alle mama's zondag een hele fijne moederdag!

 • Overlijden Marnix, Marieke en Natacha

  Wij wensen iedereen te bedanken, die ons op de een of de andere manier gesteund heeft tijdens deze verschrikkelijke week. Wij hebben heel veel aan die steun gehad. Marnix, Marieke en Natacha, vaarwel en tot later...

Copyright © Patrick Liesenborghs 2014. All Rights Reserved.