Privacywetgeving

Via het keuzemenu ONZE SCHOOL vindt u de privacywetgeving van de scholen van het Schoolbestuur Sint-Paulus vzw terug.

Dit document is informatief. Bij vragen kan u steeds terecht bij de directie.

 

Filter
 • Belangrijke informatie ivm DIGIPOST

  U kan zich momenteel nog niet inschrijven. Er wordt immers een e-mail verzonden naar alle ouders waarvan wij al over één of meerder e-mailadressen beschikken.

  U kan via deze e-mail, die verzonden wordt vanuit het digipostsysteem, bevestigen of u wil dat de betreffende e-mailadressen mogen gebruikt worden voor DIGIPOST.

   

  Wanneer u niet zo'n e-mail ontvangt, kan u zich weldra inschrijven op DIGIPOST. Via de link die u nu gebruikte, kan u dan een online formulier invullen.

   

  Dank voor het begrip.

  Patrick Liesenborghs

 • Inschrijvingen voor schooljaar 2023-24

 • Inschrijvingen voor schooljaar 2020 - 21

  Er is een infomoment op school gepland op woensdag 5 februari 2020 om 09:00 uur. Deze gaat door in de refter van onze school, bereikbaar via onze ingang in de Ooievaarstraat 30!

 • Kerstvakantie 2016 - school gesloten

  Van zaterdag 24 december 2016 t.e.m. zondag 8 januari 2017 is het kerstvakantie en is de school gesloten. Wij wensen iedereen een zalige Kerst toe alsook onze beste wensen voor 2017.

  De lessen starten terug op maandag 9 januari 2017 om 8u30. Tot dan!

 • Activiteit ouderraad - Soep met kerstballetjes

  Onze ouderraad nodigt alle (groot)ouders - of wie de kinderen komt afhalen - op vrijdag 23 december 2016 graag uit om samen met de kinderen om 15u00 op de speelplaats van een tasje soep met balletjes te komen genieten. Alvast welkom!

 • Sinterklaas 2016

  Het veulentje van de Sint is ontsnapt, en we hebben het nog altijd niet gevonden. Vandaag lag er wel een "hoopje" in onze tuin. Zou dat van Tucker, het veulen, kunnen zijn? Zullen we Tucker terugvinden voordat de Sint terug naar Spanje vertrekt? En waarom zijn de pieten al op school geweest? Zijn zij net als wij ook op zoek naar Tucker?

 • ROB: Immac zingt

 • Soep met kerstballetjes

  De leden van de ouderraad en het schoolteam nodigen de ouders en de leerlingen graag uit om op vrijdag 19 december 2014 samen een tas soep met kerstballetjes te komen nuttigen op de speelplaats. Deze gezamenlijke afsluiter start om 15u00 en luidt de kerstvakantie in.

 • Staking op maandag 15 december 2014

  De nationale staking op maandag 15 december 2014 zal voor heel wat praktische problemen zorgen. De school is - tot nader order - die dag wel open, maar er zal geen les gegeven worden. Onze voor- en naschoolse opvang gaan die dag niet door. De schoolpoort gaat pas om 8u00 open en sluit om 16u00. Alle leerlingen dienen dan afgehaald te zijn. Onze excuses voor het ongemak.

 • Nieuwe huisstijl "VIA Immac"

  Vorig schooljaar hebben we aan de leerlingen van onze zusterschool VIA3 (afdeling Etalage en Standendecoratie) de opdracht gegeven om een nieuwe huisstijl voor onze school te creëren. We wilden, dat de nieuwe huisstijl speels, kleurrijk, kindvriendelijk, fantasierijk en uniek was …

  De leerlingen van VIA3 zijn heel erg geslaagd in het verwezenlijken van onze uitdaging. De eerste onthulling van hun creaties viel dit schooljaar samen met de spaghettiavond van de ouderraad. Ze hadden hun kleurrijke figuurtjes op de palen van de overdekte speelplaats geschilderd.

  Binnenkort zult u die 21 figuurtjes ook binnen de school terugvinden. Ieder figuurtje zal aan een klas gekoppeld worden. Welke klas welk figuurtje krijgt is nog een geheim …

  Ook het logo van onze school werd aan de nieuwe huisstijl aangepast.

 • Feesten

 • Kerstvakantie

  Wij wensen iedereen een zalige Kerst en een gelukkig 2013 toe. De school is gesloten t.e.m. zondag 6 januari 2013. De lessen starten opnieuw op maandag 7 januari 2013 om 8u30. Veel plezier en tot dan!

 • Laatste dag voor de kerstvakantie = hele schooldag

  Op vrijdag 21 december 2012 eindigt de schooldag om 15u30. Er is opvang tot 18u00. Vanaf 15u00 openen we de schoolpoorten voor de inmiddels gekende “Soep-met-kerstballetjes” van onze ouderraad.

 • Huiswerkvrije week

  De week voor de kerstvakantie is een huiswerkvrije week. De boog moet niet altijd gespannen staan...

 • Feestdagen

  Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een toffe kerstvakantie toe! Tot maandag 9 januari 2012!

 • Foto's Sint

  De foto's van het bezoek van Sinterklaas staan op het beveiligde gedeelte "Foto's" van deze site.

 • MOS "Afval"

  Wij bedanken graag nog eens de vele ouders en kinderen, die dapper volhouden om hun koeken in een koekendoosje en niet in de verpakking mee naar school te brengen!

 • Maandag 5 december 2011

  "Daar wordt aan de deur geklopt..." (Op Liedjesland http://www.liedjesland.com/Liedjes/Sinterklaas/ vindt u tal van teksten van sinterklaasliedjes met instrumentale ondersteuning.)

Copyright © Patrick Liesenborghs 2014. All Rights Reserved.