Privacywetgeving

Via het keuzemenu ONZE SCHOOL vindt u de privacywetgeving van de scholen van het Schoolbestuur Sint-Paulus vzw terug.

Dit document is informatief. Bij vragen kan u steeds terecht bij de directie.

 

Filter
 • Infomoment 5 februari 2020

  Op woensdag 5 februari 2020 vindt er een infomoment plaats voor nieuwe inschrijvingen. Deze start om 09:00 in onze refter.De refteris bereikbaar via onze hoofdingang in de Ooievaarstraat 30. 

 • Herfstvakantie 2016

  De school is gesloten van zaterdag 29 oktober 2016 t.e.m. zondag 6 november 2016. De lessen gaan terug van start op maandag 7 november 2016 om 8u25.

 • Spaghettiavond 2016

  Graag bedanken wij onze ouderraad en haar medewerkers voor hun engagement voor, tijdens en na hun spaghettiavond, alsook iedereen die deze activiteit gesponsord heeft.

 • Spaghettiavond ouderraad op zaterdag 15 oktober 2016

  Op zaterdag 15 oktober 2016 organiseert onze ouderraad een spaghettiavond in onze refter. U bent van harte welkom! Inschrijven kan digitaal via de link "Ouderraad" hierboven.

 • Bosklassen L6 - update

  De internetverbinding in het heem in Han werkt heel slecht. Daardoor kunnen er geen foto's gedownload worden. Eenmaal terug zullen de leerkrachten de foto's wel online zetten. - De leerlingen en de leerkrachten maken het goed. - We overwegen om de bosklassen met een week te verlengen ;-).

 • Bosklassen L6 - tussenstop in Transinne

  Onze bosklassers zijn ondertussen goed aangekomen in Transinne. Eerst het ruimtecentrum bezoeken en daarna rijden ze door naar Han.

 • Bosklassen 2015

  Onze zesdejaars zijn daarnet - 11u36 - op hun bestemming toegekomen. Ze stellen het wel.

 • Soepactie 2015

   

  Bedankt voor jullie bijdragen aan onze soepactie ten voordele van de vluchtelingenproblematiek van het Rode Kruis. Dankzij jullie kan onze school € 400,00 op hun rekening storten.

   

 • Op zoek naar de maandkalender

  Alle oudsten van een gezin krijgen maandelijks de nieuwe maandkalender waarin de activiteiten van die maand vermeld staan. Ook de zwembeurten van de lagere school staan erin.

  De maandkalender wordt niet per Digipost verstuurd, zodat de ouders die niet zelf thuis zouden moeten afdrukken als ze hem aan de koelkast willen hangen. Om die reden bestaat de maandkalender ook maar uit één kantje.

  Mocht u de maandkalender niet meer vinden, dan kunt u hem via deze site downloaden. Klik in de balk hierboven op "Documenten" en vervolgens op het mapje "Maandkalenders". De rest wijst zichzelf uit.

 • Sponsortocht 2015

  Omwille van het wisselvallige weer is de sponsortocht van de lagere school afgelopen vrijdag niet doorgegaan maar verschoven naar onze reservedatum: woensdag 21 oktober 2015.

  Wij wensen jullie ook te bedanken voor jullie "soepbijdrage" ten voordele van de vluchtelingenacties van het Rode Kruis.

 • Dag van verzet tegen armoede - zaterdag 17 oktober 2015

  De "Dag van verzet tegen armoede" is een internationaal initiatief om de armoede aan te kaarten. In de week van 12 oktober 2015 hangen we symbolisch geknoopte lakens aan onze schoolramen uit. De lakens staan voor het wegvluchten van de armoede. Omdat de "Dag van verzet tegen armoede" in het weekend valt, gaan we vrijdag op sponsortocht.

 • Taartenverkoop van het 6de leerjaar

  Op vrijdag 9 oktober 2015 verkopen de leerlingen van het 6de leerjaar taarten ten voordele van hun bosklassen. Alvast bedankt voor uw sponsoring!

 • Taartenverkoop van het 6de leerjaar

  Op vrijdag 6 oktober 2015 verkopen de leerlingen van het 6de leerjaar taarten ten voordele van hun bosklassen.

 • Aankomst bosklassen

  Beste ouders. Om 12u04 heb ik het bericht ontvangen dat onze zesdeklassers goed aangekomen zijn.

 • Verordening oversteekplaats Alexianenweg

  De gemeenteraad van 25 september 2014 heeft goedgekeurd dat er een zebrapad ter hoogte van onze nieuwe ingang geschilderd zal worden. Deze ingreep zal het voor onze leerlingen en ouders veiliger maken aan de schoolpoort. Wij danken de gemeenteraad voor de positieve reactie op onze vraag. De schilderwerken zullen tijdens de maand oktober of november gebeuren.

 • Muzisoc van 14 oktober 2013

  Op donderdag 14 oktober vond de eerste MUZISOC van dit schooljaar plaats.  Een muzische namiddag met klasoverschrijdende activiteiten.

  Bekijk wat sfeerbeelden.

   

 • Herfstvakantie - school gesloten

  De school is gesloten van zaterdag 27 oktober 2012 t.e.m. zondag 4 november 2012. De lessen starten opnieuw op maandag 5 november 2012 om 8u30. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe.

 • Bosklassen

  U kan het verslag van de bosklassen lezen op de blogs van L6A en L6B. De foto's zijn te bekijken in het fotoalbum.

 • Spaghettiavond (bis)

  De spaghettiavond van onze ouderraad was een groot succes. Bedankt voor wie komen eten is of gesponsord heeft. Leden van de ouderraad en helpers, bedankt voor jullie engagement!

 • Sing for the climate

  Samen zingen om de aandacht te vestigen op de 'Opwarming van de aarde'

 • Spaghettiavond

  Op zaterdag 20 oktober 2012 houdt onze ouderraad opnieuw spaghettiavond. Om het die avond extra gezellig te maken zijn de leden van de ouderraad de refter mooi aan het herschilderen, waarvoor onze dank.

 • Feest bij de VIA-collega's

  Op vrijdag 7/10 zijn er in VIA Onze-Lieve-Vrouw "Oktoberfeesten". VIA Sint-Jozef heeft op zaterdag 8/10 een "Italiaanse avond". Meer info over die activiteiten vindt u op https://secure.viatienen.be/info/node/13 via "schoolleven" van de beide scholen.

 • Oudercontacten

  Er worden per schooljaar enkele algemene oudercontacten voorzien. De leerkracht bespreekt dan vooral de vorderingen van uw kind; ook het sociaal functioneren komt dan aan bod.
  Vóór elk oudercontact krijgt u een brief waarop u een tijdstip naar uw keuze kan aanduiden.

   

  Alle andere zorgcontacten kunnen op ieder moment van het schooljaar op vraag van de ouders of op vraag van de school doorgaan.

  Algemene oudercontacten worden steeds vooraf en tijdig meegedeeld via een brief.
  Naast de officiële oudercontacten kan u ook steeds zelf contact opnemen met de leerkracht (of de zorgcoördinator) en een afspraak maken.

   

  Raadpleeg de online kalender voor de precieze data van de oudercontacten.

 • Lerarendag

  Op woensdag 5 oktober 2011 vieren we "Wereldlerarendag". Dit is een initiatief van Unesco ter erkenning van de verdiensten van leerkrachten over heel de wereld. Sinds 1994 wordt dit jaarlijks in meer dan 100 landen gevierd.

Copyright © Patrick Liesenborghs 2014. All Rights Reserved.